Hyvät varusteet kaikille urheilijoille lajista riippumatta

Puhelimen kanssa urheileva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat puhelimen kuljettamista mukaan kaikista haastavimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat puhelimesi helposti vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt ajan tasalla siitä mihin olet menossa, eikä pienet vesiroiskeetkaan aiheuta harmia. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa puhelinta on mukava pitää mukana, sillä siitä saa mitattua kuljetun matkan tai kuunneltua podcasteja ja musiikkia. Jotta puhelimen saisi kuljetettua helposti mukana, tarvitsee jokainen nykyaikainen puhelimen käyttäjä urheiluun soveltuvia lisätarvikkeita.

Esimerkkejä hyvistä lisätarvikkeista ovat urheilukuulokkeet, puhelimelle tarkoitettu polkupyöräteline, käsivarsikotelo, vyötärölle asetettava juoksuvyö tai vesitiivis puhelinpussi. Mobiililaitteisiin sovitettuja urheilukuulokkeita on saatavilla langattomana bluetooth kuulokkeina tai langallisena kuulokkeina. Ensisijaisesti tärkeintä on, että kuulokkeet pysyisivät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein näissä urheiluun tarkoitetuissa kuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka mahdollistavat kuulokkeiden paikallaan pysymistä. Katso netistä parhaimmat langattomat kuulokkeet.

Kosketusnäyttö sormikkaat

Puhelimien kosketusnäyttöä ei pysty käyttämään tavallisten hanskojen kanssa, mutta hanskat riisuttua sormet palelevat. Ongelma on ratkaistu kosketusnäyttösormikkaiden avulla. Nämä sormikkaat pitävät sormesi lämpiminä, kun puhut ulkona puhelimessa tai selaat puhelintasi. Todella näppärät ja tarpeelliset sormikkaat, joissa on yleensä kahden sormen kosketustoiminto (peukalo ja etusormi). Sopii kaikille kosketusnäytöille, esimerkkeinä älypuhelin ja tabletti. Löydät netistä suuren valikoiman erilaisia sormikkaita ja hanskoja joilla mahdollistat puhelimen käytön saman aikaisesti.

Comments Off on Hyvät varusteet kaikille urheilijoille lajista riippumatta

Filed under Blogi