Kuuma futiskesä alkaa

Mikä jalkapallofanin unelmakesä onkaan alkamassa, Euroopan Mestaruus -lopputurnaus starttaa ja Euroopan kuumimmat nimet astuvat lauteille ja kotikatsomossa saadaan nauttia todellisesta huippujalkapallosta. Loistavaa! Ja vielä ennen pelejä, etköhän laita itsekin nappikset jalkaan ja lähde hakemaan kisatuntumaa sekä hyvää hikiliikuntaa viheriöltä! Mikään ei ole nautinnollisempaa kuntoilua, kuin kavereiden kanssa kunnon futismatsi. Peliasun saat itsellesi helposti Sam Dodds -verkkokaupasta, jonka valikoimista on helppo löytää suosikkisi.

Kuka on sinun suosikkisi?

EM-kisoista löytyy suurpelaajia joka makuun, muitakin kuin Huuhkajia. Loistavia pelaajia Euroopan kovimmista seuroista, Saksan Bundesliigasta tai vaikkapa Englannin Valioliigasta. Seuraatko sinä silmä kovana miten Liverpoolin huippupakki Trent Alexander-Arnold jakelee loistavia peliavauksia, mutta samalla jännität kuinka tiukkaan hän pystyy puolustamaan, kun vastaan iskevät Euroopan kuumimmat hyökkääjät kuten Lukaku tai vaikkapa Bale. Juuri kun olemme päässeet näkemään ratkaisuottelut eri liigojen mestaruuksista, jatkuu futisfanin ilakointi vielä lähes koko kesän. Hengästyttävää jokaiselle jalkapallofanille!

Nauti jalkapallosta niin kentällä kuin television äärellä

Parasta futiksessa on se, että voit nauttia siitä niin pelaamalla itse kuin katsomalla kentän laidalta tai television äärellä. Futiksen vauhti, älykkyys, yksilösuoritukset ja tiimipelaaminen vievät mukanaan. Sinun ei tarvitse olla maailman luokan ammattilainen tai sääntöjen paras osaaja, että voit nauttia futiksesta täysillä. Vedä nappikset jalkaan, jaa syöttöjä ja iske maaleja kuten Mohamed Salah tai Teemu Pukki. Laita hanskat käteen ja nauti torjunnoista tolppien välissä kuten Luke Hradecky. Yhtäkaikki – futis on parasta juuri tässä ja nyt!

Comments Off on Kuuma futiskesä alkaa

Filed under Blogi, Urheilu